TripVenture

Tripventure on Teekkaripurjehtijoiden vuosittainen välimerenpurjehdus. Reissun ajankohta on syyskuun alussa.

Tripventure on tarkoitettu TRIPin jäsenille ja ennakkotietovaatimuksia ei ole. Edelliset Tripventuret ovat suuntautuneet Kreikkaan ja Kroatiaan.

Vuoden 2019 Tripventure kohde on ratkennut, suunnamme Kroatiaan!

Suosittu Tripventure järjestetään syyskuussa ja palaa Kroatiaan. Tänä vuonna Tripventurella on kokonaan uusi kohde, lähtö tapahtuu Pulasta, Istrian niemimaalta. Veneinä tuttuun tapaan 43-50 jalkaisia purjeveneitä.

Aika: 31.8.-7.9.2019
Paikka: Kroatia
Lähtösatama: Pula
Hinta: 475€

Istria
Kohteessa löytyy monia saaria, kivoja pikkusatamia, isompia satamia, historiallisisa rakennuksia sekä tietysti autioita saaria joiden rantaan voi ankkuroitua.

Pula
Lähtösatama on Pula ja sinne on suoria lentoja Helsingistä. Norski lentää lauantaisin Helsingistä Pulaan ja takaisin. Koska em. lento on melko myöhään Pulassa, veneet lähtevät liikkeelle vasta sunnuntai-aamuna.

Ilmoittautuminen
Matka on tarkoitettu Teekkaripurjehtijoiden jäsenille. Jos et ole jäsen niin muistathan liittyä: https://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=178 Tripventuren ilmo avataan pe 1.2.2019 klo 00.01 tähän sivuun. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kustannukset
Matka maksaa 475€, josta varausmaksuna maksetaan 240€. Toinen osa maksusta (235€) maksetaan kesäkuussa. Hinta sisältää veneiden vuokran, liinavaatteet, loppusiivouksen ja depovakuutuksen veneelle. Lennot jokainen järjestää itse. Venekunta yhdessä kipparin kanssa huolehtii veneen depositista vuokraamolle.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta jos
tilalle ei saada uutta lähtijää.

Lisätietoja voi kysyä sihteeriltä tai koko hallitukselta: sihteeri@teekkaripurjehtijat.fi, hallitus@teekkaripurjehtijat.fi