TripVenture 2016

TripVenture 2016 suuntaa tänä vuonna Kroatiaan. Reissun ajankohta on la-la 3.9.-10.9. Reissu lähtee Splitistä ja palaa samaan paikkaan.

TripVenture on tarkoitettu TRIPin jäsenille, ennakkotietovaatimuksia ei ole.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 25.1. klo 12!!! Ilmoittautumiseen pääsee tästä:

Ilmoittautuminen on päättynyt ja laivat on lastattu trippiläisillä. Tervetuloa reissuun ensi vuonna!

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksettua varausmaksua palauteta.

Ilmoittautuminen päättyy katamaraanin osalta jo maanantaina 25.1. klo 17, Salonoiden osalta keskiviikkona 27.1. klo 12 – tai kun veneet ovat täynnä.

OPTIO: KATTI

Tämän vuoden erikoisuuden, 39-jalkaisen Lagoon-katamaraanin, valitset ruksaamalla ilmolomakkeesta kohdan “Haluan kattiin”. Kattiin mahtuu 10-12 henkilöä, ja se on korvamerkattu reissun bileveneeksi.

Matkan hinta katamaraanilla on 540 e / hlö, josta varausmaksun osuus on 270 e. Varausmaksun maksutiedot lähetetään reissuun päässeille sähköpostilla, ja varausmaksu maksetaan heti tämän jälkeen; vain maksettu varausmaksu vahvistaa ilmoittautumisen. Loppumaksun 270 e eräpäivä on kesäkuussa, ja siitä ilmoitetaan osallistujille erikseen.

Reissun hintaan sisältyy paikka veneessä yhden/kahden hengen punkissa/hyteissä, ja se sisältää petivaatteet ja veneen loppusiivouksen. Hinta ei sisällä esimerkiksi lentoja Kroatiaan, kuljetuksia satamaan tai sieltä pois, matka- tai henkilövakuutuksia, satamamaksuja, polttoainekuluja tai ruokia ja juomia.

Katamaraani sijaitsee Splitin ACI Marinan venesatamassa. Jokaisen osallistujan on itse huolehdittava lentojensa varaamisesta ja saapumisesta ACI Marinaan lauantaina 3.9.2016 klo 16 mennessä. Yhteystiedot:
http://www.aci-marinas.com/aci_marina/aci-split/?lang=en

HUOM!! Jos kattiin ei ilmoittaudu miehistön verran halukkaita, katamaraanin kippari ottaa kipparoitavakseen 44-/45-jalkaisen Salonan, johon kattiin ilmoittautuneet siirretään miehistöksi. Tällöin saat maksuohjeet Salonaan, ja ohjeet ovat Salona-vaihtoehdon kohdalla esitetyn mukaiset.

PERUSASETUS: SALONA

Tämä on reissun perusasetus, jonka valitset ruksaamalla ilmolomakkeesta kohdan “En halua kattiin”. Veneet vuokrataan Salonan vuokraamosta, jokainen Salona on 44-45-jalkainen purjevene, johon mahtuu 8-10 henkilöä. Esimerkinomaisesti yksi veneistä on viimekin vuonna trippiläisiä ilahduttanut Moonflower 3, lisätietoja http://ws.nausys.com/CBMS-external/rest/yacht/115792/html?lang=en

Matkan hinta Salonalla on 380 e / hlö, josta varausmaksun osuus on 190 e. Varausmaksun maksutiedot lähetetään reissuun päässeille sähköpostilla, ja varausmaksu maksetaan heti tämän jälkeen; vain maksettu varausmaksu vahvistaa ilmoittautumisen. Loppumaksun 190 e eräpäivä on kesäkuussa, ja siitä ilmoitetaan osallistujille erikseen.

Reissun hintaan sisältyy paikka veneessä kahden hengen hyteissä, ja se sisältää petivaatteet ja veneen loppusiivouksen. Hinta ei sisällä esimerkiksi lentoja Kroatiaan, kuljetuksia satamaan tai sieltä pois, matka- tai henkilövakuutuksia, satamamaksuja, polttoainekuluja tai ruokia ja juomia.

Salonan veneet sijaitsevat Marina Kastelan venesatamassa. Jokaisen osallistujan on itse huolehdittava lentojensa varaamisesta ja saapumisesta Kastelan satamaan lauantaina 3.9.2016 klo 16 mennessä. Yhteystiedot:
http://www.salona-sailing.com/en/aboutus.html

Kaikissa veneissä on TRIPin kipparit. Osallistujilta ei vaadita aiempaa purjehduskokemusta, mutta miehistöä jaetaan turvallisuussyistä veneisiin niin, että veneissä on tasapainoisesti osaavaa väkeä. Siten reissu tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua purjehdukseen ja muihin kerholaisiin, uusiin ja vanhoihin!

Veneiltä on poistuttava lauantaina 10.9.2016 klo 8:aan mennessä, pois veneeltä pääsee aikaisintaan pe 9.9.2016 noin klo 18. Splitiin lentävät sekä Norwegian että Finnair, myös muut lentoyhtiöt.

ILMOITTAUTUMISEN YKSITYISKOHDISTA

Matka on tarkoitettu Teekkaripurjehtijoiden jäsenille, mutta jos et ole vielä jäsen, ei huolta, sillä voit liittyä TRIPin jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä! Tällöin varausmaksuun lisätään TRIPin jäsenmaksu ja pääset TRIPin jäsenten sähköpostilistalle.

Tärkeät seuraavat askeleet, jotka tuovat sinut lähemmäksi Kroatian lämpöä:

– ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmolomake;

– maksa varausmaksu heti maksutiedot saatuasi.

HUOM!! Ilmoittautuminen on sitova, ja varausmaksua ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä.

Kun täytät ilmoittautumislomaketta:

– nimeä hyttikaverisi: väki pyritään turvallisuussyistä jakamaan Salonoihin niin, että veneissä olisi tasaisesti vähän osaavampaa väkeä, mutta saat mielellään nimetä kaverin, jonka kainalossa mieluiten nukkuisit (hyteissä on enimmäkseen tuplasängyt). Oma agenda (löhöloma vai hard core seilaus) on myös syytä mainita, pyritään se ottamaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Jos sinulla ei ole hyttikaveria, ei huolta; sellainen löydetään;

– kuten aiemmin, tämäkin purjehdus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin sillä poikkeuksella, että kuluneena vuonna tekemilläsi talkootunneilla hurautat nopeampaa nettiyhteyttä käyttävän sellaisen ilmoittautujan ohitse, jolla talkootunteja on nolla. Eli jos olet toukokuun 2015 kipparikokouksen jälkeen ollut Tripin talkoissa mukana, valmistaudu ilmoittamaan tähänastiset talkootuntisi ilmolomakkeessa, muussa tapauksessa ilmoita 0.

Lisää tietoja saa varakommodori Elinalta, katso yhteystiedot Yhteystiedot-kohdasta.

Katso tästä toissa vuoden tunnelmia: