Esittelypurjehdukset syksy 2020 // Introductory sailing trips autumn 2020

Kiinnostaako purjehdus? Haluaisitko päästä kokeilemaan? Tule TRIPin esittelypurjehdukselle!

Esittelypurjehdukset on tarkoitettu erityisesti uusille opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille, jotka eivät vielä ole TRIP:n jäseniä. Esittelypurjehdukset ovat ilmaisia ja niihin voi osallistua ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Purjehdukset järjestetään useimmiten iltaisin ja mukana on usein kipparin lisäksi myös perämies. Purjehdukselle mahtuu kerrallaan mukaan 4 henkeä. Purjehduksella nostetaan purjeet ja pyörähdetään lähivesillä muutaman tunnin ajan. Myös rantautuminen saareen tai Suomenlinnaan kuuluu usein esittelypurjehduksen ohjelmaan. Esittelypurjehdukset järjestetään iltaisin, tapaaminen veneellä on yleensä n. klo 17. Kipparit lähettävät osallistujille sähköpostissa tarkemmat ohjeet.

Mitä tarvitsen mukaan esittelypurjehdukselle?
Esittelypurjehdukselle on hyvä ottaa mukaan vaaleapohjaiset kengät, hieman evästä ja paljon lämmintä vaatetta. Sään mukaan pitkähihaista, tuulenpitävä takki, pipo ja hanskat ovat varsin hyviä varusteita vaikka maissa olisikin lämmintä. Sadetakki ja sadehousut voivat olla myös tarpeen vaikka lähtiessä ei sataisikaan, kovalla tuulella sateettomana päivänäkin touhu voi olla märkää.

Huomioithan muiden turvallisuuden osallistuessasi, etkä saavu esittelypurjehduksille jos sinulla on esimerkiksi flunssan oireita. Lue hallituksen koronainfo ennen purjehdukselle osallistumista.

ILMOITTAUTUMINEN
Esittelypurjehduksille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumiskaavake, linkki löytyy myös sivun alalaidasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Liity myös jäseneksi ja jäsentiedotuslistallemme.
Interested in sailing? Come to an introduction sailing with Teekkaripurjehtijat!

These sailing trips are free and open to anyone (no previous sailing experience is required). Sailing trips start from Ruoholahti marina late afternoon (around 5 p.m.) and your skipper tours you around the Helsinki archipelago for 3-4 hours. Wear something rain/wind proof, warm (it’s quite cold at the sea), shoes that don’t leave black marks, a hat and gloves for handling ropes. Introduction sailing days are listed below. There are spots for 4-5 persons on each trip.

REGISTRATION
Registration to the introductory sailing trips is done by filling a registration form at the end of the page. Spots to the trip are filled by registration order.

We kindly ask you to pay attention to health and safety of others and not take part in the sailings in case your feeling ill. Please familiarize yourself with the board’s coronainfo.

Read more about the club and join as a member: http://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=44
Ilmoittaudu täällä! Register here!