Tiedotuskanavat

Kerhon tiedoitus hoidetaan pääosin sähköpostilistoilla. Erityisesti trip-jas-listalla oleminen on tärkeää toiminnassa mukana olevalle. Muita kanavia ovat Facebook ja IRC-kanava.

Trip
Tämä lista on Teekkaripurjehtijoiden virallinen sähköpostiosoite. Lista on samalla hallituksen ja toimihenkilöiden yhteinen sähköpostilista. Älä epäröi lähestyä hallitusta tämän listan kautta jos vähänkin siltä tuntuu..

Trip-jas
Tämä lista on ehkä Tripin tärkein. Siihen lähetetään tarkat tiedot kaikista yhteispurjehduksista ja tapahtumista. Postituslistalle liittymiset ja poistumiset hoituvat Mailman-järjestelmässä. Listalle pääsee maksettuaan jäsenmaksun (tietoa jäseneksi liittymisestä).

Trip-info
TRIPin toiminnasta kiinnostuneet, jotka eivät halua (vielä) liittyä jäseneksi, voivat liittyä trip-info-listalle. Tälle listalle lähetetään yleistä tietoa Teekkaripurjehtijoiden toiminnasta. Myös tietoa monista tapahtumista, joita on hyvä mainostaa tulevillekin jäsenille, kuten laivurikurssit. Pelkästään jäsenille tarkoitetusta toiminnasta, kuten jäsenpurjehduksista, ei tällä listalla kuitenkaan ilmoiteta. Trip-jasilla olijat saavat automaattisesti myös kaiken trip-infolle tulevan postin. Postituslistalle liittymiset ja poistumiset hoituvat Mailman-järjestelmässä. Listalle liittyminen ei sido millään tavalla.

Trip-kipparit
Matkaveneistä ja niiden käytöstä tiedotetaan ja keskustellaan tarkemmin Trip-kipparit -listalla. Mm. havaitut viat raportoidaan täällä muillekin käyttäjille. Listalla ovat kaikki kipparit, hallitus ja toimihenkilöt sekä lähes kaikki veneitä itselleen varaavat jäsenet. Myös muut trip-aktiivit tai sellaiseksi aikovat ovat erittäin tervetulleita. Listalle liitytään Mailman-järjestelmässä.

Trip-vanhat
Lista aktiivisimman uransa lopettaneille teekkaripurjehtijoille. Tämä on myös hyvä lista kysellä kipparia veneeseen, jos trip-kipparit-listalta ei löydy. Listalle liitytään Mailman-järjestelmässä.

Trip-projekti
Veneitten suurempien remonttien ja kerhon rakenteluprojektien keskustelukanava.

Facebook-ryhmä
https://www.facebook.com/groups/5215414759/

IRC-kanava
Jäsenistön vapaamuotoinen chattikanava #teekkaripurjehtijat @ Ircnet

Athenen irc-ohjeita