Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Slider

Lähde purjehtimaan Kuunari Mustamaijalla Kreikkaan 29.5.-5.6.2023

Nyt on hieno tilaisuus lähteä kokeilemaan kuunaripurjehdusta Kreikan kirkkaille vesille!

S/y Mustamaija on Suomalainen teräskuunari joka seilaa nykyisin Välimeren vesillä. Vene on yksityinen ja sillä purjehtivat pääsääntöisesti sen omistajat. Markus Relander toimii yhtenä veneen kapteeneista. Tulevalle kaudelle on jäänyt varauskalenteriin aukkoja ja trippiläisille tarjoutuu mahdollisuus lähteä kuunaripurjehdukselle Joonianmerelle. Alue on joillekin jo tuttu takavuosien Tripventurelta. Veneestä löytyyy 5 hyttiä + kipparihytti. Purjeita on 6kpl kaikkiaan, ml. fisherman ja genaakkeri. Varusteina on myös ilmastointi ja generaattori. Veneeseen mahtuu kipparin lisäksi 11hlö. Lisätietoja veneestä ja kohteesta tulleessa sähköpostissa.

Vapaa viikko on 29.5.-5.6. Lähtö- ja paluusatama on Vliho Yacht Club Lefkadan saarella https://goo.gl/maps/jT3WRD6gvfgXuxbV6. Vaihtopäivä on maanantai joten purjehdusviikkoon kuluu vain yksi viikonloppu. Apollomatkat lentää maanantaisin suoralla lennolla Helsingistä Prevezaan ja takaisin (Finnair operoi). Tämä on helpoin tapa päästä veneelle. Tähän pystyy myös helposti yhdistämään muutakin lomailua Kreikassa. Apollomatkoilta saa myös yhdensuuntaisia lentoja jos haluaa reissata muualla Kreikassa samalla. Ateenasta on myös bussiyhteys Lefkasiin jos haluaa siellä seikkailla tai lentää sitä kautta. Bussi ei tule Vlihoon asti.

Osallistumismaksu 560€
Kustannukset:
– 560€ osallistumismaksu maksetaan Tripin tilille eräpäivään mennessä. Saat laskun sähköpostitse.
– Minibussi Preveza-Vliho-Preveza 130€/suunta*
– Venekassa arviolta 150-250€/hlö**
– Ruokailut ravintoloissa maksetaan itse.
– Jokainen hankkii lennot itse**** Jaetaan kyytiläisten kesken. Minibussi kannattaa tilata jos on tarpeeksi porukkaa samalla lennolla.
** Venekassasta kustannetaan:
– ruoka ja juoma veneelle
– polttoaine, satamamaksut, lakanat ja pyyhkeet sekä loppusiivous (nämä yhteensä arviolta n. 80€/hlö)
*** Apollomatkojen lennot näyttivät olevan 419€ (meno-paluu) tällä hetkellä (1.3.)
Ilmoittautuminen on sitova.