Opiskelijan oma purjehdusseura
 
eTRIPYLÄ 8/2012

eTRIPYLÄ 8/2012

Morjensta taas kaikille!

Syksy on ehtinyt jo pitkälle ja veneetkin on jo ylhäällä, joten tässäpä tietoa loppuvuoden tapahtumista kuivalla maalla – ei kuitenkaan kuivin suin! Lämpimästi tervetuloa mukaan loppuvuoden hulinoihin! 🙂

eTRIPYLÄ 8/2012

Sisältö:
1. Syys- ja lokakuun lokikirjasta…
2. Vaalikokous ti 20.11. klo 18
3. Tähtäimessä kausi 2013 – tule mukaan pitämään hauskaa!
4. Excursio Liikenneviraston Merikarttayksikköön
5. Pikkujoulut ti 11.12. klo 18
6. TRIPille näkyvyyttä mediassa
7. Johtis 10/2012 ti 20.11. klo 17

*****

1. Syys- ja lokakuun lokikirjasta…

eVeneen kastajaiset saatiin onnistuneesti pidettyä elokuun lopulla ja alkusyksyn esittelypurjehdukset sekä purjehtijakurssit keräsivät taas kymmeniä innokkaita opiskelijoita ja opiskelijamielisiä tutustumaan purjehdukseen. Lokakuun aikana ajettiin vielä karvalakkikisa, jonka jälkeen veneet on nostettu ylös, huollettu ja viimeistä silausta vaille paketissa talvea varten.

*****

2. Vaalikokous ti 20.11. klo 18

TRIPin vaalikokous 2012 järjestetään tiistaina 20.11. klo 18 Kokoushuoneessa K2/K3, Rakennustekniikan laitos, Rakentajanaukio 4, Otaniemi. Varsinainen kokouskutsu ja esityslista on lähetetty erikseen trip-jas-sähköpostilistalle. Lue lisää ensi vuoden toimijoiden valinnasta alla!

*****

3. Tähtäimessä kausi 2013 – tule mukaan pitämään hauskaa!

Kiinostaisiko joku mukava tehtävä TRIPin toiminnassa? Haluaisitko oppia jotain uutta, kuten veneenhuoltoa, tapahtumien järjestämistä tai yhdistyksen pyörittämistä? Jos vastasit edes melkein kyllä, lähde mukaan TRIPin vuoden 2013 johtikseen tekemään kerhosta entistäkin parempi, hienompi ja upeampi!

Vuoden 2013 hallitus ja toimihenkilöt valitaan vaalikokouksessa tiistaina 20.11.2012, mutta erilaiset kiinnostukset eri tehtäviin on hyvä olla tiedossa jo ennen kokousta, jotta kaikille kiinnostuneille saadaan mieluinen tehtävä.

Toiminta TRIPin hallituksessa tai toimarina ei ole vaikeaa eikä varsinkaan tylsää, ja jos jotain ei osata niin opitaan! 🙂 Kerhoa pyöritetään aina porukalla ja apua sekä neuvoja on hyvin saatavilla kokeneemmilta jäseniltä, eli yleensä pelkästään innokas asenne riittää johtiksessa toimimiseen oikein mainiosti.

Lista tehtävistä ja kuvaukset niiden sisällöstä, sekä lomake, jolla voit ilmoittaa kiinnostuksesi, löytyvät täältä: https://teekkaripurjehtijat.fi/wordpress/?p=640 Käy siis ilmoittamassa kiinnostuksesi ja lähde mukaan pitämään hauskaa ja kehittämään kerhoa mukavassa porukassa!

Ensi vuodelle näyttää tällä hetkellä olevan pulaa uusista toimijoista, joten tässä onkin oiva tilaisuus uusille jäsenille päästä mukaan toimintaan. Tarjolla on mm. seuraavanlaisia tehtäviä:
– Kommodori
– Sihteeri
– Tiedottaja/hallituksen jäsen
– Veneenhoitajia
– LYS-todistusten kirjoittajia
– Puosu/tapahtumien järkkääjä (saunaillat jne.)
– Excursiomestari
– ym. ym., tarkemmat kuvaukset tehtävistä löytyvät yllä olevan linkin takaa

*****

4. Excursio Liikenneviraston Merikarttayksikköön

TRIP järjestää excursion Liikenneviraston Merikarttayksikköön marras-joulukuun vaihteessa, joko ma 26.11. tai ma 3.12. noin klo 16-18, lopullinen ajankohta vahvistuu pian ja siitä ilmoitetaan erikseen trip-jas-sähköpostilistalla. Olette kaikki tervetulleita mukaan tutustumaan merikarttojen saloihin, ilmoittautuminen alkaa kun ajankohta varmistuu.

*****

5. Pikkujoulut ti 11.12.

TRIPin perinteiset pikkujoulut tulevat taas tiistaina 11.12. klo 18 OK20 pienellä puolella. Luvassa on ainakin rentoa illanviettoa joulutunnelmissa, pipareita, glögiä, puuroa, sauna ja hallituksen yllätysohjelmanumero! Tätä ei siis kannata missata, joten laittakaapa jo päivä kalentereihinne!

*****

6. TRIPille näkyvyyttä mediassa

eVene-projektin valmistumisen myötä TRIP on saanut runsaasti julkisuutta eri medioissa liittyen veneeseen sekä itse kerhoon. Juttuja voi bongata ainakin seuraavista paikoista:
– MTV3 Kymmenen uutisten loppukevennys 28.8., nähtävillä katsomo.fi -nettitv.ssä
– Teekkarien eVene -tv-jakso Navigare.tv:ssä 16.9., nähtävillä ruutu.fi -nettitv:ssä
– Artikkeli Sähkömaailma-lehdessä, nro 9
– Artikkeli Sähköala-lehdessä, nro. 10
– Artikkeli TEK-lehdessä, nro. 6

*****

7. Johtis 10/2012 ti 20.11. klo 17

Seuraava johtiksen kokous järjestetään juuri ennen vaalikokousta tiistaina 20.11. klo 17, paikkana niin ikään kokoushuone K2/K3, Rakennustekniikan laitos, Rakentajanaukio 4, Otaniemi.

*****