Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Slider

Eskaaderiyhteispurjehduksen ilmoittautuminen aukeaa to 5.8. klo 20

Ahoy seilorit!

Kauan odotettu Eskaaderiyhteispurjehdus eli koko viikonlopun kestävä ja kaikille avoin yhteispurjehdus järjestetään elokuussa 20.-22.8. kaikkien kolmen köliveneen voimin. Tarkoituksena on purjehtia suurin piirtein samalla aikataululla ja samoihin satamiin, ja viettää yhteistä aikaa mahdollisimman isolla TRIP-porukalla. Reittisuunnittelussa otetaan huomioon kaikkein veneiden soveltuvuus ja mahtuminen samoihin satamiin, turvallisuus toki etusijalla.

Kaikissa veneissä on kaksi kipparia, muu miehistö koostuu yhteispurjehdukselle ilmoittautuneista jäsenistä.

Venejaoissa otetaan huomioon kaveritoiveita, mutta jaot tehdään pääasiassa tasaamalla purjehduskokemusta eri veneille. Eskaaderipurjehdus on osallistujille ilmainen, mutta venekunta vastaa itse omista kustannuksistaan, kuten muonista ja mahdollisista satamamaksuista.

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 5.8. klo 20.00, ja paikat jaetaan nopeusjärjestyksessä. Jos jäät ilman paikkaa kerhon veneillä, olet tervetullut mukaan myös omalla tai vaikka kaverin purrella!

Osallistujien tulee olla matkalle lähtiessään täysin terveitä.

Ilmoittautuminen aukeaa tämän linkin takana torstaina 5.8. klo 20.00.