Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Slider

Kutsu kipparikokoukseen ti 1.6. klo 18

Tervetuloa osallistumaan Kipparikokoukseen, joka järjestetään tiistaina 1.6. klo 18. Jäsenistöä pyydetään osallistumaan kokoukseen ensisijaisesti etäyhteydellä. Mikäli haluat osallistua kokoukseen kokouspaikalla, otathan yhteyttä kommodoriin. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet, siis myös muut kuin kipparit.

Kokouksen esityslistalla keskeisimpänä asiana on tulevan kauden veneenvarausvuorojen jakaminen veneenvaraussääntöjen mukaisesti. Huomaathan, että veneenvarausoikeus on ainoastaan niillä henkilöillä tai liittoumilla, jotka ovat tehneet kuluneen vuoden aikana vähintään 20 talkootuntia, ja palauttaneet listansa viimeistään keskiviikkona 19.5. Talkootunneista ja veneenvarauksista kerrotaan tarkemmin kerhon nettisivuilta löytyvässä talkootuntiohjeessa sekä veneenvaraussäännöissä. Talkootuntien lisäksi varausoikeuteen vaaditaan myös, että kaikki maksut kerholle on suoritettu (edellisen kauden veneenvarausmaksut, jäsenmaksu). Kippareilta vaaditaan myös, että Turvailtaan on osallistuttu, tai kipparit-listalla tiedotettu korvaava suoritus on suoritettu kipparikokoukseen mennessä. Kokouksen sujuvuuden vuoksi pyydän kaikkia varaajia suunnittelemaan jo ennakkoon ajankohtia ja vara-ajankohtia, joita haluaa varata, jotta pitkä kokous saadaan vedettyä läpi sujuvasti.

Viime vuonna koronapandemian ollessa uusi ja yllättävä, hallitus linjasi, että pakollista esittelypurjehdusta ei koronatilanteen vuoksi tarvitse järjestää, joten poikkeuksellisesti tämän vuoden varausoikeuteen ei kippareilta vaadita viime vuonna suoritettua yhteis- tai esittelypurjehdusta. Alkavalla kaudella vastaava velvoite kuitenkin pätee, ja sen toteutuminen tullaan tarkastamaan kipparikokouksessa keväällä 2022.

Kokouksen etäyhteys järjestetään tuttuun tapaan Google Meet -alustalla. Etäyhteydellä osallistuvia vaaditaan tarvittaessa käyttämään videoyhteyttä, jotta hallitus voi varmistaa osallistujien henkilöllisyyden. Olethan valmis tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi ja AYY:n jäsenyytesi. Kaikilla Teekkaripurjehtijoiden jäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta yhdistyksen kokouksissa äänioikeutettuja ovat vain varsinaiset jäsenet eli jäsenet, jotka ovat myös AYY:n jäseniä.

Kokoukseen pääset osallistumaan tällä linkillä, joka löytyy myös yhdistyksen tapahtumakalenterista. Kokouksen esityslista on toimitettu sähköpostitse jäsenistölle. Huomaattehan myös, että veneenvaraussäännöt ovat uudistuneet, ja viime syksynä hyväksyttyjä uusia veneenvaraussääntöjä sovelletaan tälle kaudelle nyt ensimmäistä kertaa. Uudet veneenvaraussäännöt pääset lukemaan täältä.

Muistakaahan palauttaa talkootuntilistat viimeistään huomenna ke 19.5.! Nähdään kipparikokouksessa!

Hallituksen puolesta,

Markus Nevalainen
Kommodori
Teekkaripurjehtijat ry