Talven infoilta 31.1.2018!

Scroll down for English version

Teekkaripurjehtijoiden infoilta niin uusille kuin vanhoillekin jäsenille on taas täällä!

Mikäli yhdessä tekeminen, uuden hauskan oppiminen ja raikas meri-ilma ja ulkoilu kuulostavat kokeilemisen arvoisilta, tule kuulemaan purjehduksesta keskiviikkona 31.1.2018 Otaniemen Kattosaunalle (Jämeräntaival 3A, ylin kerros, tila ei valitettavasti ole esteetön) klo 17:30 alkaen!

Purjehdus on suolapärskeitä, haasteita ja vauhtia, mutta myös upeita auringonlaskuja, chilliä menoa ja rantasaunoja. Lajin parista löytyy jokaiselle jotakin. Paras tapa päästä alkuun ja löytää mahtavaa purjehdusseuraa on tulla tutustumaan Teekkaripurjehtijoiden toimintaan! Infoillassa kerrotaan tulevan vuoden aikana järjestettävistä tapahtumista, kursseista, talkoista ja tietysti kesän ja syksyn tulevista purjehdusreissuista. Tarjolla on ruokaa ja juomaa ja myös sauna lämpiää.

Olit sitten jo kokenut merikarhu tai vasta purjehduksen saloista vienosti kiinnostunut, olet tervetullut! Kutsu myös kaverisi mukaan. Lysti ei maksa mitään, mukaan tarvitset vain meriseikkailuille avoimen mielen ja halutessasi saunakamppeet.

Tutustu myös nettisivuihimme: http://trip.ayy.fi/

Infoillassa tavataan!


Hi everyone!

Interested in sailing, but don’t know where to start? Or are you an experienced sailor, but looking for new opportunities or friends to sail with? With technology students sailing club Teekkaripurjehtijat, commonly known as “TRIP”, it’s easy!

You are welcome to take part in our info evening on Wednesday 31.1.2018, starting at 17:30 in Kattosauna (Jämerantaival 3A, top floor). We will be serving information on our activities, courses and sailingtrips, as well as some food and drinks. Sauna is also warm. Please invite your friends too!

Check our website: http://trip.ayy.fi/

Welcome!