Trip goes Yhdessä Vesille: kevytvenekokeilu Otarannassa 7.-8.6. klo 17 alkaen

Teekkaripurjehtijat on mukana Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n Yhdessä Vesille -tapahtumassa, joka on osa Suomi 100 -hanketta. Osana teemaviikkoa järjestämme kevytvenekokeiluja Otarannassa (Otaniemi) keskiviikkona 7.6. klo 17 alkaen ja torstaina 8.6. klo 17 alkaen.

Kevytvenekokeilut järjestetään Tripin kevytveneillä Pinkee (Vikla) ja Vinkee (Flipper Scow), jotka sijaitsevat Otaniemen Venekerholla, Otarannassa. Kerhon puolesta paikalla on ohjaajat ja tarvittavat turvavälineet (pelastusliivit). Aiempaa kevytvene- tai purjehduskokemus ei vaadita – ainoastaan reipasta mieltä ja lämpimät vaatteet! Tapahtuma on maksuton.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1326706494049971/

Voidaksemme varautua alustaviin osallistujamääriin mitoittamalla riittävät ohjaajaresurssit ja tarvittavat turvavälineet, ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen lomake.

Kysymykset ja tiedustelut: trip(at)list.ayy.fi

 

 

TRIP (Teekkaripurjehtijat ry)

Teekkaripurjehtijat eli lyhyesti TRIP on vuonna 1951 perustettu akateemisten opiskelijoiden purjehdusseura, joka tarjoaa kaikenlaista toimintaa merellisten aktiviteettien parissa. Jäsenistömme koostuu nimemme mukaisesti pääosin teekkareista, mutta muutkin opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita.


Kerhollamme on kolme matkavenettä (s/y TripTonic, s/y GinTrip & s/y ElecTrip) ja kaksi kevytvenettä (Pinkee & Vinkee), jotka ovat läpi kesän jäsenistömme ahkerassa käytössä.

Lisätietoa yhdistyksestä: https://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=175

 

Yhdessä Vesille 

Yhdessä Vesille on erilaisista veneilyn ja vesistöön liittyvistä pop up- tapahtumista koostuva kampanja. Se tuo yhteen niin ensikertalaiset, kokeneet vesilläkävijät, lapset kuin aikuisetkin, eli aiempaa harrastustaustaa ei osallistujilta vaadita!


Yhdessä Vesille on virallisesti osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Tapahtumalla halutaan kunnioittaa satavuotiasta Suomea ja sen upeita vesistöjä yhdessä veneilystä nauttien.

Lisätietoa Yhdessä Vesille -tapahtumasta: http://spv.fi/yhdessavesille/