Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Tripventure 2017

Tripventure 2017

Tämän vuoden Tripventure suuntaa Kreikkaan. Tarjolla on purjehdusta, hyviä tuulia, hiekkarantoja, kreikkalaista ruokaa, rentoa meininkiä, uimista ja tietysti bileitä!

Aika: 2.9.-9.9.2017
Paikka: Cycladesin saaristo
Lähtösatama: Lavrion
Hinta: 380€
Ilmo aukeaa: aikaisemmista tiedoista poiketen pe 27.1.2017 klo 12

Suuntaamme Cycladesin saaristoon jossa ensimmäinen Tripventure järjestettiin 2013. Aluella on hyvät purjehdusolosuhteet, paljon satamia, laguuneita, jne. Kun joissain muissa Välimeren kohteissa purjehdus usein kärsii tuulen puutteesta, niin täällä on yleensä hyvin tuulta purjehtimiseen. Myös ilma ja vesi on lämmintä tuohon aikaan vuodesta. Ruoka on edullista ravintoloissa ja satamamaksut todella edullisia esim. Kroatiaan verrattuna. Vuoden 2013 tunnelmia ja maisemia voi katsella täältä: https://youtu.be/szq-miLGel8

Lähtösatama on Lavrion, jonne pääsee bussilla Ateenasta tai on myös mahdollista järjestää minibussikuljetus. Satamassa tulee olla lauantaina klo 15. Seuraavana perjantai-iltana tullaan takaisin lähtösatamaan, mutta veneellä saa olla lauantaiaamuun. Veneinä meillä on Oceaniksia, 43 ja 50 jalkaisia. Rippuen osallistujamäärästä otamme 3-5 venettä. Veneitä kipparoivat Tripin omat kipparit.

Matka on tarkoitettu Teekkaripurjehtijoiden jäsenille. Mutta ei hätää jos et ole vielä jäsen, voit liittyä Tripin nettisivujen kautta. Tripventuren ilmo avataan to 26.1. klo 12. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka maksaa 380€, josta varausmaksuna maksetaan puolet eli 190€. Hinta sisältää veneiden vuokran, liinavaatteet, loppusiivouksen ja depovakuutuksen veneelle. Lennot jokainen järjestää itse.

Ilmo avataan torstaina 26.1. klo 12 täällä. Ilmoittautumiset yksittäin mutta voit toivoa hyttikaveria. Sohvapaikkoja ei ole jaossa.
Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta jos tilalle ei saada uutta lähtijää.

Torstain 26.1. info-iltaan voi myös tulla kyselemään lisää reissusta. Infoilta alkaa klo 17:30 Ossinsaunalla.

Lisätietoja ja kyselyitä voi myös lähettää markus.relander(ät)iki.fi.