Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Nokia Tempaus 2.12.2015

Nokia Tempaus 2.12.2015

Nokia järjestää nyt syksyllä jälleen ylimääräisen yhtiökokouksen KESKIVIIKKONA 2.12.2015, ja TRIPpiläisiä on jälleen pyydetty mukaan avustajiksi kokoukseen! Kokous järjestetään Helsingin (vanhalla) jäähallilla, osoite Nordenskiöldinkatu 11-13, Helsinki. Myös edeltävänä päivänä tarvitaan 5 henkeä valmistelutehtäviin.

Avustajatehtävät ovat helppoja opastus- ym. tehtäviä, jotka eivät vaadi mitään erityisosaamista tai aiempaa kokemusta; reipas asenne riittää! Kaikkien avustajien on oltava paikalla klo 10:00-21:00, mutta loppumisajankohta saattaa muuttua kokouksen kestosta riippuen. Suurin osa avustajista pääsee luonnollisesti myös mukaan kokoussaliin kuulemaan, mitä asioista puhutaan.

Mukaan ei tarvitse lähteä kuivin suin, vaan palkkioksi tempaukseen osallistumisesta voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

1. Talkootunnit kaksinkertaisina (–> riittävällä määrällä tunteja pääset varaamaan TRIPin veneitä omaan käyttöösi)
2. Kevään saaristo- tai rannikkolaivurikurssi ilmaiseksi (eli vapautus kurssimaksusta, arvo n. 70 e; materiaalit ja TRIPin jäsenmaksu eivät sisälly tähän palkkioon)
3. Kirjallisuuspaketti (Kuvitettu veneilytaito + Purjeiden ja rikin säätö) arvo n. 70 e

Mukaan mahtuu peräti 50 TRIPpiläistä, eli vinkkaa tästä myös kavereillesi! Osallistujien tulee olla TRIPin jäseniä, mutta jäseneksi voi helposti liittyä täällä: Jäseneksi

Ilmoittaudu mukaan tempaukseen täyttämällä lomake täällä: ILMOITTAUDU

Jos tulee jotain kysyttävää, voitte olla yhteydessä allekirjoittaneeseen, mikko.eronen(a)aalto.fi

Tervetuloa!