Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Syksyn 2014 esittelypurjehdukset

Syksyn 2014 esittelypurjehdukset

Kiinnostaako purjehdus? Haluaisitko päästä kokeilemaan? Tule TRIPin esittelypurjehdukselle!

Esittelypurjehdukset on tarkoitettu erityisesti uusille opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille opiskelijoille, jotka eivät vielä ole TRIP:n jäseniä. Esittelypurjehdukset ovat ilmaisia ja niihin voi osallistua ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Purjehdukset järjestetään useimmiten iltaisin ja mukana on usein kipparin lisäksi myös perämies. Purjehdukselle mahtuu kerrallaan mukaan 4-5 henkeä. Purjehduksella nostetaan purjeet ja pyörähdetään lähivesillä muutaman tunnin ajan. Myös rantautuminen saareen tai Suomenlinnaan kuuluu usein esittelypurjehduksen ohjelmaan.

Oletusarvoisesti purjehdukset järjestetään koulun jälkeen, tapaaminen veneellä yleensä n. klo 17. Kipparit lähettävät osallistujille sähköpostissa tarkemmat ohjeet.

Mitä tarvitsen mukaan esittelypurjehdukselle?
Esittelypurjehdukselle on hyvä ottaa mukaan vaaleapohjaiset kengät, hieman evästä ja paljon lämmintä vaatetta. Pitkät alushousut, villapaita, pipo ja hanskat ovat varsin hyviä varusteita vaikka maissa olisikin lämmintä. Sadetakki ja sadehousut voivat olla myös tarpeen vaikka lähtiessä ei sataisikaan, kovalla tuulella sateettomana päivänäkin touhu voi olla märkää.

Teknisistä syistä johtuen syksyn 2014 esittelypurjehdusten ilmoittautuminen avataan aiemmasta tiedosta poiketen maanataina 15.9. klo 16.

Liity jäseneksi ja jäsentiedotuslistalle tai avoimelle infolistallemme.


Alla voit ilmoittautua Teekkaripurjehtijoiden syksyn 2014 esittelypurjehduksille
Katso ensin millä purjehduksella on vapaita paikkoja ja ilmoittaudu sille. Varaustilanteen saa päivitettyä lataamalla tämän sivun uudelleen. Jos ilmoittaudut jo täynnä olevalle purjehdukselle niin pääset varasijalle.

HUOM! Ilmoittaudu vain yhdelle purjehdukselle, jotta kaikki mahtuvat mukaan. Mikäli olet ilmoittautunut useammalle purjehdukselle, ratkaisee viimeisin ilmoittautuminen. Epäselvissä tai ongelmatilanteissa ota yhteys trip@list.ayy.fi